Monolitisch plafond

Akoestisch plafond

EEN MONOLITHISCH AKOESTISCH PLAFOND IS GEHEEL NAADLOOS.

Het ophangsysteem van het plafond en perforaties in de plafondpanelen zijn onzichtbaar. Voordelen van een Akoestisch plafond zijn: flexibiliteit in plaatsing en ontwerp én een goede geluidsabsorptie. Er is veel mogelijk, van vlak tot gebogen en als plafondeiland.

Verlichting

NAADLOZE PLAFONDS VAN PLAN ACOUSTIC EN VERLICHTING

Spots, downlighters, tl-armaturen en LED-strips zijn volledig te integreren in de naadloze plafonds van Plan Acoustic. Geen plek is onmogelijk: zolang er aanvoer van elektriciteit is, kan er verlichting worden geplaatst.


De basispanelen laten zich hierbij uitermate goed bewerken, zonder kans op vervorming of scheuring.
Zijn alle elementen verwerkt, dan volgt het akoestische spuitwerk.
Er kan zeer minutieus worden gewerkt, zodat opdek randen ontbreken en de verlichtingsarmaturen één geheel lijken te vormen met het akoestisch plafond. Dit resulteert in een adembenemend plafond dat in harmonie is met uw verdere interieurontwerp.

Monolitisch plafond op schoolhal
Monolitisch plafondeiland

Eilanden

Als een plafond niet mogelijk is of men wil een industriële look creëren en toch een aanvaardbare akoestieke waarde hebben, is het mogelijk om plafondeilanden te monteren. Ook hierin kan verlichting gemonteerd worden. Eilanden zijn in diverse vormen, maten en kleuren verkrijgbaar.

Onze merken

Placo Plus
Asona
Rockfon